Köyhän naisen paella

Pannullinen paellaaOlikos se nyt paella vai jambalaya, kun ruokalajiin oli tarkoitus käyttää kaikkea mitä kaapista löytyy. Harvoin tulee yhdistettyä lihaa ja katkarapuja samaan keitokseen. Koska ruoka onnistui kuin vahingosssa, laitetaanpa kuva ja lyhyt kuvaus.Nyt tyhjennettiin pakastintakin. Chorizo-viipaleet, possusuikaleet ja sipulikuutiot ruskistettiin. Sitten paistinpannulle ripoteltiin kurkumaa ja desi-puolitoista riisiä (puuroriisiä). Pari teelusikallista tomaattipyrettä, noin kolmasosa sitruunan mehu ja vettä sekaan. Vettä lisättiin sitä mukaa, kun se imeytyi ja keiteltiin kunnes riisi oli kypsää. Maustaminen suolalla. Jäiset maissit ja katkaravut päälle ja silikonikannen alle muhittelemaan.

 

Pannullinen paellaa

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.