Kesäkesäkesä

WP_20160615_012Kokkailtavaa ja kokeiltavaa riittää, sillä nyt on KESÄ. Pirteitä ja helppoja ohjeita, uusia ja perinteisiä makuja, edullisia ja tuoreita raaka-aineita. Kesässä ei vuorokaudet riitä kaikkeen, mitä pitäisi ja haluaisi syödä.

Kotopuolen arki mullistuu tänä kesänä, kun Gingerin arkeen kuuluu taas palkkatyötäkin.

Ruokatalouden pyörittämiseen uusissa olosuhteissa valmistaudutaan henkisesti. Muutama annos arkiruokaa on pakastettu ensimmäisiin päiviin, ihan tsemppimielessä. Ainakin tätä keittopohjaa aiotaan hyödyntää syksyn tullen. Arkiruuista on näköjään joristu 160 kertaa. Eiköhän niistäkin ole apua  :).

20160626_133629

(kuva Herra Hakkaraisen keittiöstä)

Kevään luottojuttu on ollut kypsentää 5-6 kpl broilerin pulleita kinttuja uunissa ja hyödyntää kypsää lihaa tulevina päivinä. Siinäkin ahaa-elämyksen aiheutti lehdessä kerrottu ”unohda kanankoivet uuniin”, jolloin  niistä alkoi tulla kunnolla kypsiä. Nyhtökanaa ikäänkuin.

Ja jauhelihakastikkeen jämiä oikein odotetaan, niistä saa peruna- ja vihanneskuutioita lisäämällä mainion keiton, jonka liemestä ei makua puutu.

WP_20160615_009

Aatosteluja saatetaan lähikuukausina kirjata harvakseltaan. Mutta eiköhän tänne silloin tällöin tule piipahdettua, onhan tämä sellainen ”oma juttu”. Niitäkin täytyy arkeen ripotella. Kurkkaa siis sinäkin taas joskus Kotopuoleen.

Sillä välin Kotopuolesta toivotellaan:

tasapainoista ja ihanaa, ihanaa kesää!!!!! 

WP_20160615_010

Kategoria(t): Aatostelu, Arkiruuat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.