On kaksi tapaa tehdä keitto…

Porkkanakeiton alkeetToinen on repäistä ohje Aamulehden torstainumerosta, hamstrata kaappiin tuoretta inkivääriä (ja varjella sitä homehtumiselta), lisätä ostoslistalle lime ja appelsiinit, siirrellä ohjetta viikko-puolitoista keittiössä pöydän kulmalta toiselle ja lopulta aloittaa keiton tarvikkeiden pilkkominen. Sen verran sovellettiin, että keitto soseutettiin lopuksi sauvasekoittimella. Kauniin väristä ja ihan hyvää porkkanakeittoa siitä tuli. Mausteissa joko himmailtiin tai sitten se nyt vaan ei ollut kovin eksoottinen keitto. Jonniinmoinen vaiva kuitenkin.

WP_20130317_013

Porkkanakeiton alkeet

Tai sitten kun on hätä-paniikki-karmee-nälkä-pyörryttääääää, soitetaan äidille ja pyöräytetään saadun vinkin perusteella 10 minuutissa keitto kylmäsavuporo-Koskenlaskijasta. Teflonkattilassa kuumennettuun maitoon sulatellaan muutama iso nokare sulatejuustoa ja sitten keitto suurustetaan muutamalla ruokalusikallisella mummunmuusi-jauhetta. Keitto lautaselle ja muutama ruis-sipsi päälle sattumaksi. Hyvää.

TuikkeLumia_20130313_001

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa On kaksi tapaa tehdä keitto…

  1. Päivitysilmoitus: Härkäpapupihvit | Kotopuolessa

Kommentointi on suljettu.