Japanilainen lounas

Sushi-settiKylläpäs männä viikolla tuli herkuteltua, kun toinen lounas nautiskeltiin hissukseen Marusekissa. Viime kerran jälkeen paikat oli pistetty uuteen uskoon ja suosittuja looseja oli enemmän. Tilaukset tarjoilijalle ja sitten hakemaan alkusalaattia noutopöydästä ja misokeittoa sattumilla rohkeimmille. 

Pääruuaksi tilattiin sushinhimoon yksi setti ja lämpiminä ruokina teriyaki-lohta ja katkarapuja nuudeleiden kera. Marusekia kun ei kannata vältellä raa’an kalan pelossa, sieltä saa vaikka minkälaista ruokaa kylmänä ja lämpimänä.

Sushi-setti

Teriyaki-lohta

nuudeleita ja rapuja

Jälkkäriksi haettiin kahvia ja teetä, keksejä sekä vaahtokarkkeja (!).

Laskun maksettuaan Ale kiikutti pöytään vielä – kenties panko-jauholla kuorrutetut? –  friteeratut banaanit purkkikermavaahtotöräyksellä koristeltuna, joten ruokailijat poistuivat ravintolasta tyytyväisenä ja kuvut pullollaan.

Kategoria(t): Ravintolat Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Japanilainen lounas

  1. Quattororoute sanoo:

    Maukasta oli Marusekin ruoka taasen ja lounasseura mukavaa …
    sen verran oikaisen että teriyakin alla piileskeli kana eikä lohi tai hevonen.

    • Ginger sanoo:

      Tuntui tuolla Tukholman Söderissä olevan jaappanilaista ruokaa tarjolla joka käänteessä. Dumplingejä olisi ollut kiva maistaa, niitä sai höyrytettynä tai paistettuna erilaisilla täytteillä, mutta testaaminen jäi vielä ensi kertaan.

Kommentointi on suljettu.