Sadeviikonlopun inspiksiä osa 2: roskaterapiaa

WP_20160512_010Facebookin tee se itse -sivustolta oli talvella jäänyt mieleen vessapaperirullista tehty siipimäinen tilataideteos, joka oli vielä spreijattu mustalla maalilla. Muutamassa kuukaudessa materiaalia oli kertynyt ihan riittävä määrä (ja liikaakin), joten päästiin leikkaamaan ja liimaamaan. 

Maalaamiset ja suunnittelut jätettiin tekemättä, mutta olipahan sitten koukuttava juttu!  Eri paksuisista rinkuloista sai leikattuna ja taiteltuna monenlaista muotoa ja kukkamainen työ vain levisi ja levisi paperilla. Pyöreitä muotojakin olisi rullaamalla saanut.

WP_20160512_008

Koska taustapaperi sai jäädä työhän kiinni, sai liimaa laittaa huoletta ja reilusti. Jos teos olisi tarkoitus pysyä koossa itsekseen, tulisi sen rakennetta varmaan suunnitella ja alustan olla lasia tai muovia.

Kannattaa kokeilla, jos on:

a. vessapaperirullan hylsyjä muutama tallessa (tähän niitä meni noin 4 kpl)

b. liimapurkissa liimaa ja

c. tylsää.

WP_20160512_006

Kategoria(t): Askartelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.