Tehkää tilaa, kesäkurpitsat tulee!

Jääkaapista on puoli hyllyä omistettu kesäkurpitsalle. Jep, elokuu ja kauden kasvikset. Näistähän loihtii vaikka mitä.

Ihan vaan omassa nurkassa pyöriessä löytyy ohjetta focacciaan, rösteihin, salaattiin kuivattujen aprikoosien kera , kakkuun ja kerran-syksyssä-pakko-saada täytettyihin kesäkurpitsoihin. Kesäkurpitsa tykkää näköjään hengata tomaattien, fetan ja jauhelihan kanssa… Juuston ylipäätään. Jääkaapista löytyy sopivasti parmesania, fetaa ja Koskenlaskijaa.

WP_20150824_007

Löydätkö kesäkurpitsaisen pastan kuvasta yhden virheen? Tai itse asiassa kaksi?

WP_20150824_008

 

Aivan oikein. Siinähän ei ole kesäkurpitsaa nimeksikään – suikaleina todellakin kutistuu pannulla olemattomiin ja eipä tuota parmesaniakaan ole raastettu todellista määrää :).

Lapsuudessa tätä putkimakaronia käytettiin mehupilleinä. Ei ihme. Raivoisan pätkimisen, kattilaan veden pinnan alle sullomisen ja lautasella paloittelun jälkeen päätettiin ostaa jatkossa tavallista spagettia.

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.