Jaa lomalle Tampereelle? Eisevväliä *.

WP_20150427_013Pientä kohua herätti Tampereen uuden matkailukartan uusi tyyli. Uudessa kartassahan paikalliset vinkkaavat kaupunkiin pariksi päiväksi piipahtaville omat mestansa, suosikkiraflansa ja passelimmat menovinkit. Juuri näin, Tampere. Kyllä me löydetään ne pellepizzat ja mättöburgerit ihan ilman karttaakin, jokaisesta muustakin kaupungista. Mutta jos nälkäkiukku ei ole ihan lähellä, voi joskus ottaa pari askelta kauemmas ja tehdä ruokailuhetkestä kiva muisto. Lomalla kun ollaan. 

WP_20150427_013

WP_20150427_015Löytyypä kartan matkasta pieni sanastokin ravintolassa asiointia varten:

WP_20150427_014

 

*) Otsikon ”eisevväliä” suomennos on ”kiitos mielelläni”. Eli tekemääsi ehdotukseen tällainen vastaus tarkoittaa tamperelaisen (ilahtunutta) suostumista.

 

Kategoria(t): Aatostelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.