Nopeista nopein pasta

WP_20141230_018Viralliset avokado-pastat on vielä testaamatta. Jotakin taisi kaihertaa mielessä, kun kauppareissun päälle ruokittiin urheat marketinkävijät kylmäsavulohipastalla. Pasta kattilaan kiehuvaan veteen humps. Paistinpannulle truut öljyä ja zop-zop-zop pätkä pestyä purjoa renkaiksi ja pannulle tsiiih. Kylmäsavulohipakkaus rips auki, veitsellä pieneksi wop-wop (tai repiäkin voi, jos niin nälkä on), palat pannulle. Avokado puoliksi viuh, kivi pois veitsellä kops ja kääntö, puolikkaat kuoresta ulos lorts ja kuutioiksi leikkuulaudalla napu-napu. Pannulle lämpenemään. Pippuria myllystä krunts-krunts, kermaa lori-lori ja sekoti-sekoti. Annetaan poreilla hetki. Kauhotaan lautaselle lävikössä valutettua pastaa ja kastiketta. Ojennetaan pöydässä oleville ruokailijoille kukkuralautaset kera haarukan. Parmesania päälle raaps-raaps. Syödään hiljaisuudessa.

Todetaan, että kyllä tästä voisi vinkata Kotopuolessakin. Kuviahan ei toki enempää ole.

WP_20141230_018

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.