Sitruuna-jugurttipannarit

WP_20141109_001Valion sitruunavoi tuli napattua koriin Hulluilta päiviltä. Niiden muiden osta-mihin-yllät -ostosten lisäksi. Valion sivuilta voille löytyikin vaikka ja mitä käyttötarkoituksia, kun oma mielikuvitus riitti voin tyrkkäämiseen kalan kanssa paistinpannulle.

Sitruuna-jugurttipannukakut sopivat sunnuntaisen bratwursti-kananmuna -aamiaisen tuhdiksi päätökseksi.

Taikina oli tosi nopsa sekoittaa ja rakenne mukavan muhkea. Alen Japani-pannulla ja uudella induktioliedellä paistaminen sujui kevyesti.

WP_20141109_027

WP_20141109_005Voita ei ollut jäljellä 50 grammaa eikä sitä olisi kannattanut korvata sitruunamehulla 😉   (sitruunamehua lorahti vähän enemmän). Siitäkö johtui, että sitruunaisuus korostui kuohkeissa pannareissa välillä jännästi. Riippui ainakin päällysteiden määrästä. Vaahterasiirappi ja jopa turkkilainen jugurtti tuntuivat sopivasti annosteltuna peittävän sitruunan maun ja välillä se taas pilkahteli. Hmm. Ehkä näitä täytyisi tehdä toisenkin kerran ja mittailla tarkemmin.

Mansikkasurvos ja banaanin palaset pääsivät korvaamaan alkuperäisen ohjeen mustikat.

WP_20141109_009 WP_20141109_007

Ja koska päivä oli aloitettu tuhdisti, hoidettiin päivän pääateria Marusekin sushi-buffetissa. Totta puhuen ei muistettu, että muita ruokia ei sunnuntaisin seisovan pöydän aikaan saakaan tilattua, mutta toppatakit jo riisuttuna ja pöydässä istuessa ei enää voitu perääntyäkään. Ja kivahan se oli taas keräillä lautaselle pieniä herkkupaloja. Kalavoittoisen tarjonnan lisäksi olisi kaivattu tuoreita kasvismakeja. Lohen ystävälle tämä kyllä tarjosi paljon syötävää. Kauniita, eikö?

WP_20141109_031

Kategoria(t): Herkkuhetket, Ravintolat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.