Voi kökkö. Joulu meni jo.

MurokakutTämä ohjepa sopiikin paremmin joulun jälkeisiin leivonnaisiin. Kun hedelmäkakku jäi tekemättä ja joulusuklaatakin pyörii nurkissa, löytyvät raaka-aineet nähin pikkuleipiin ilman kauppareissua. Ohje on kirjoitettu 80-90 -lukujen vaihteessa keittokirjan kanteen, ja silloin näitä leivottiin viimeksi. Siis vaivaiset reilut 30 vuotta sitten. Onnistuneet reseptit kannattaa aina säästää. Joskus voi taas tarvita.

Joulukökköjen ohje, silvuplee.

Murokakkujen ohje

Mantelirouhe, sukaatit ja mausteet

Kymmenen minuuttia

Murokakut

Maistiaiset murokakusta

 

Taikinasta riitti 27 kahdella ruokalusikalla pellille nosteltuun kökköön, jotka levisivät jonniin verran.

Mitäs paketillisesta säilykekirsikoita tekisi?

Kategoria(t): Leivonta Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.