Riisinuudeliin sotkeutuneet

Lukuisten maittava lähiruoka- ja terveellinen kala -teemapäivien jälkeen mieli teki välillä jotain ihan muuta. Kiinalaiseen makumaailmaan lähdettiin kera uuden tuttavuuden, riisinuudelin.

Mökiltä tuodut miedot chilit ja kaksi pienenpientä valkosipulia pääsivät ensin pannulle sitruunaöljyyn. Kivan pienikokoisia broilerinfileitä ruskistettiin sen jälkeen kahdessa erässä. Kun kana oli kypsää, lisättiin kesäkurpitsa suikaloituna. Kookosmaitoa lisättiin puoli purkkia, suolaakin (broilerfileet jo miedosti suolattuja) ja lopuksi seesaminsiemeniä.

No joo.

Riisinuudelit olisi kannattanut varmaan lisätä pannulle, jotta olisivat ehtineet imeä makuja. Kookosmaito – joopajoo. Kookoskermalla mennään ensi kerralla. Kurpitsa ja siemenet olivat kivan makuisia, kanakin mehukasta.

Aasialaisten ruokien valmistus ei ole Kotopuolen vahvuusaluetta. Mutta kyllä tällä nälkä lähti.

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.