Vähän äkkiä jotain syötävää

Maanantai-illan tuttu tilanne: jumpan jälkeen niin kova nälkä, että ajatuksissa säntäilevät einespizzat ja kaurapuurot sekä syytökset, miksei tullut sunnuntaina kokattua jotakin pata-/uunivuokaruokaa juuri näihin tilanteisiin.

 

Hengitys syvään ja kokkaamaan.

Pannulle öljytilkassa paistumaan keittokinkkua suikaleina ja pakastemaissia. Päälle rikotaan muutama kananmuna ja hyydytellään hissuksiin.

 

 

 

Sekaan sopisivat juustokantit kuutioina ja kirsikkatomaatit puolitettuina, mutta tällä kertaa munakkaan päälle lisätään puoli purkillista raejuustoa ja pakastepinaattinappula hienonnettuna. Lämpö kannattaa katkaista keittolevyltä varhaisessa vaiheessa. Maustetaan pippurilla ja suolalla, tarjolle leipää ja kutsutaan nälkäinen kuntoilija syömään.

 

Syötyään vielä jälkiruuaksi mustikoita ja rahkaa, puhkuu maanantai-illan kuntoilijamme taas intoa ja energiaa.

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.