Meikkipussukka vanhoista t-paidoista

WP_20160101_016Pari kivakuosista teepparia on säästetty ompelutuunauksia varten. Muistuuhan niistä mieleen Tukholman matka ja parin viime kesän muistot.

Meikkipussukan eli toilettilaukun ompelu on ollut suunnitteilla syksyn mittaan. Väliaikaiseksi ommeltu versio kun rispaantui hurjan näköiseksi. Ikuisuusprojektin aikataulua kiritti se, että edellisestä meikkipussista tuli jo ratkottua vetoketju valmiiksi irti ja seuraavan reissun lähestyessä harjat ja voiteet lojuivat muovipussissa. 

Siispä nips-naps ja sur-rur. Tosin ensin etsittiin netistä kiltisti ohjetta. Joku ihana ihminen olisi varmasti pähkinyt valmiiksi, miten pussukkaan tehdään siisti vuori.

WP_20160101_015

Tällä Kodin kuvalehden 8 kuvan ohjeella onnistuttiin. Tätäkin vähän kurkittiin.

WP_20160101_021

Värikäs tuli. Ystävän lapsen toppahaalarista aikoinaan  raksittu vetoketju toimii yhä. Muutaman korjauspiston jälkeen tämä pussukka välttää kyllä ja kestääkin taas muutamat reissut. Nyt kun periaate osataan, saatetaan ommella toinenkin pussukka. Ehkä. Sillä rimmaahan vanha Marimekon meikkipussi väreiltään yhteen.

WP_20160101_023

WP_20160101_020

Ja hei, vinkki jakoon. Tällainen käsilaukkuostoksilta tai nörttilaitepakkauksista löytyvä Do not eat -pussi kannattaa napata talteen. Nämä silikonipussukat voi sujauttaa meikkipusseihin. Siellä ne imevät kosteutta.  Muitakin käyttökohteita löytyy :).

Kategoria(t): Ei kategoriaa, Tuunailu Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Meikkipussukka vanhoista t-paidoista

  1. Päivitysilmoitus: ”Elämä on lyhyt kuin lapsella paita” | Kotopuolessa

Kommentointi on suljettu.