Voi jaffa, minkä teit.

WP_20150427_012Jaffa-keksit kuuluvat niihin herkkuihin, joiden puoliintumisaika on hyvin lyhyt. Kun paketti on aukaistu (ja vieraat lähteneet :D), täytyy keksit vadilta syödä nopsasti pois, etteivät ne vaan kuivu. Jos ehtivätkin kuivahtaa, täytyy ne syödä mahdollisimman pian pois, etteivät ne kuivu enempää.

Muistattehan, kuinka Jaffa-keksit oli aiemmin pakattu sellofaanipötköihin? Ensin ilmestyi pakettiin kaksi pötköä, sitten jo kolme. Haloo, melkoinen homma syödä keksit pois, ettei ne vaan kuivu. Uusi pötköhän piti avata, olihan se edellinen jo syöty.

WP_20150427_012

Mutta nyt tämäkin homma lähti niin lapasesta, että taitaa jäädä jaffat kaupan hyllylle kuivumaan. Kaikki keksit oli pakattu samaan pakkaukseen muovikouruihin, jolloin pakkauksen auki saatuaan alkoivat kaikki keksit kuivua hetimiten.

WP_20150427_010

Kaffen keittoon tästä, mars mars.

ps. kuivuneista jaffa-kekseistä näyttää kirvonneen erään myyntimiehenkin katkera tilitys 😀

Kategoria(t): Aatostelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Voi jaffa, minkä teit.

  1. Säihkis sanoo:

    On vain yksi ratkaisu. On syötävä kaikki keksit heti. 😉

Kommentointi on suljettu.