Omenainen lohi-peruna -laatikko

Omenan kuutiointiaOmenan lisääminen arkiseen lohiruokaan tuntuu olevan sen verran piristävä juttu, että vinkataanpa siitäkin. Edellisellä kerralla samat ainekset päätyivät spagetin seuraksi, nyt laitettiin perunalaatikko uuniin hautumaan. 

Perunakuutioiden päälle kuutioitiin omenaa, pätkittiin purjoa ja nosteltiin lohikuutiot. Merisuolaa ja kuivattua tilliä päälle. Ohut kerros perunakuutioita ja purjoa päällimmäiseksi ja 2 dl kermaa kostukkeeksi. Isot kuutiot pidensivät kypsennysaikaa aikalailla.

Lohta ja perunaa kuutioina

Makea omena ja kirpakka purjo toivat tähän arkiseen ruokaan uutta ilmettä.

Purjoa päälle

Kevättä kohti vihersalaatit tuovat väreillään ruokapöytään terveyttä ja kauneutta.

Vihersalaattia

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.