Salaattipetejä leivällä

Punasipulia ja salaattia leivälläMelkoisia leipäviikkoja on Kotopuolessa vietetty. On kyllä syöty ihan perinteisiäkin kotiruokia, mutta leipämyymälässä ja Lidlin paistopisteessä asioinnin myötä leipää on ollut reilusti. Osa lounaista on korvattu siten leivällä päällysteineen. 

Edelleen Lidlin vihannesosastoon ihastunut Ginger pilppusi taas avokadoa annokseen jos toiseen. Leivän päälle huuhtaistiin myös salaattilehtiä ja makoisia miniterttutomaatteja. Kaupan valmista katkarapusalaattia isot lusikalliset päälle. Aurinkoisena kevätpäivänä tällainen leipä maistui erityisen hyvältä.

Katkarapusalaattia ja vihanneksia leivällä

Eikä unohdeta hampurilaisia. Melkoista kotikeittiön pikaruokaa nekin. Ruis- ja hiivaleipäviipaleiden väliin ladottiin salaatinlehtiä, punasipulia, ananasrenkaat, cheddar-juustoa sekä  naudan jauhelihasta paistetut muhkeat biffit. Pihvimassa maustettiin vain leijonasinapilla, suolalla ja pippurisekoituksella. Yksi kananmuna sekoitettiin 400 grammaan jauhelihaa.

Punasipulia ja salaattia leivälläHampurilainenKylmän colan kanssa viikonlopun pikkuluksusta.

Colaa

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.