Kansainvälistä herkuttelua

Bratwurstia patongin välissäPuolihuolimaton piipahdus Tampereen Keskustorilla sai makunystyrät heräämään. Lämpimästi voi suositella herkkujen ystäville vielä lauantaina auki olevia markkinoita. Okei, rahaa kannattaa varata mukaan rutosti – mitkään halparuuan myyjäiset nämä eivät ole.

Suolaiseen nälkään napattiin hiiligrillissä käristetty savu-bratwurst. Reilun kokoisen patongin välissä ja runsailla kastikkeilla makua ja potkuakin löytyi. Tämäkin ruokapiste sai kiitosta mukavasta tilantunnusta ja tukevista pöydistä. Vaikka torilla oli ihan arkipäivänäkin paljon väkeä, sai syödessään istua rauhassa ilman ängöstä.

Grilli

Bratwurstia patongin välissä

Juustot, makkarat, makeiset, suolaiset leivonnaiset, mausteet ja muut gurmeet jäivät käteisen loputtua ostamatta, mutta tänne pitää päästä ensi kerrallakin. Mainio tapahtuma.

Keskustorin kansainväliset markkinat

Kotona sitten kaffeteltiin ystävän kanssa ja maisteltiin kermavaahdon kera struudeli-lajitelmaa: pähkinä, kirsikka ja omena jakoivat mielipiteitä aivan erityyppisine makuineen ja koostumuksineen.

 

Kategoria(t): Herkkuhetket. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.