Sushibaarista jäätelöbaariin

Sushi tuntuu olevan päivän sana. Yhä useammat ihmiset kertovat tykkäävänsä sushista. Yllättävän monet väsäävät levärullia kotikeittiössään.

Löytyipä ennakkoluulonsa rohkeasti voittavia ihmisiä tänään lounasaikaankin.  Oli suoranaista luksusta nauttia sushia työpaikkalounaaksi.

Parhaalta sushi maistuu kuitenkin silloin, kun on aikaa istua alas, nauttia hyvästä seurasta ja yksinkertaisen kauniista kattauksesta.

Uudenmaankadun Sushibar Helsingissä tarjosi juuri tällaisen hienon hetken. Sisustus on tyylikästä kotimaista muotoilua ja sopii makien ja nigirien muotokieleen mainiosti.

Lukuisista vaihtoehdoista valitut kalifornialaiseen tyyliin täytetyt makit tarjosivat uusia makuyhdistelmiä. Meksikolaisen makin maissilastumuruset ja karibialaisessa tuore ananas veivät ajatukset kyllä hieman eri suuntaan.

Loppuhuipennukseksi tilatut siika-nigirit ja kampasimpukka-nigiri kivasti savunmakuisella kastikkeella voittivat raadin äänet ylivoimaisesti.

Keväisen Design-Helsingin katuja pitkin oli mukava astella kohti Ben&Jerry´s-jäätelöbaaria jälkiruualle. Cherry Garcian ja Gingerin tiet kohtasivat pitkästä aikaa – kirsikat ja tumma suklaa se vaan toimii. I-s-o-i-n-a paloina.

Kategoria(t): Aatostelu, Herkkuhetket, Ravintolat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Sushibaarista jäätelöbaariin

  1. Päivitysilmoitus: Lepyttelyruokaa | Kotopuolessa

Kommentointi on suljettu.