Väsyneen työmatkalaisen hemmottelua

Myynti- ja palvelualoilla halutaan halutaan nykyään tuottaa asiakkaalle elämyksiä ja ylittää asiakkaan odotuksia. Odotusten alituksetkin kun ovat tuttuja ilmiöitä. Lahden hotelli Seurahuone on aiheuttanut vautsivau-tunteita jo pariinkin kertaan.

 

Satunnainenkin työmatkailija hyötyy S-Cardista, jonka 25 euron vuosimaksulla Sokos-hotelleissa yöpyminen on sujuvaa ja sisältää monenlaisia etuja. Jokaisen yöpymisen yhteydessä kortille ladataan 12 euron arvosta ruokarahaa. Tällä kertaa tyylikkään hotellihuoneen ja hyvän palvelun lisäksi ilahduttavaa oli oma ruokalista. S-korttilainen sai valita pääruuan lisäksi alkuruuan tai jälkiruuan listalta veloituksetta.

Kirjauduttuaan hotelliin väsynyt työmatkalainen istahti ravintola Memphiksen pöytään. Lounas oli jäänyt sämpylän varaan ja aikainen aamu alkoi jo painaa. Kun odotusnaposteltavaksi tuotiin pikkukupillinen popcornia, alkuruuaksi reilu satsi mozzarellatankoja ja katkarapusalaattikin oli hyvää, työmatkalainen ahmi kaiken.

 

Työvuoron vaihtuessa tarjoilija kävi toivottamassa hyvät illanjatkot ja kertoi kollegansa jatkavan tästä eteenpäin. Hieno tapa huomioida asiakas. Ruokajuoman maksettuaan asiakas sai vielä pikkupussillisen hedelmäaakkosnameja kera ystävällisen hymyn. Raukean tyytyväinen asiakas kieri hotellihuoneeseensa ja päätti tulla tähän paikkaan uudestaankin.

 

Kategoria(t): Aatostelu, Ravintolat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Väsyneen työmatkalaisen hemmottelua

  1. Ginger sanoo:

    Seuraavan aamun Etelä-Suomen Sanomissa olikin juttu tästä tarjoilijasta. Kyseinen palvelupäällikkö on työskennellyt Seurahuoneella vuodesta 1971 ja palvellut mm. Urho Kekkosta. Hänen mukaansa jokaista asiakasta tulee kohdella samalla tavalla. Ilmankos tämä asiakaspalvelukokemus jäi mieleen.

Kommentointi on suljettu.