Tuunaaja tarvikeostoksilla

WP_20160311_005Tampereen Nextiiliin tuli vietyä ensimmäinen kassillinen vetoketjuvikaisia, kuluneita ja revenneitä vaatteita. Paikalla on hyvä iskulause: tarpeettomat tekstiilit pois nurkista. Kun kaatopaikalle ei hyvää tuunausmateriaalia raaski eikä enää saakaan heittää, on tällainen paikka juuri passeli.

Pussukkaan sujautettiin myös farkkujen ja housujen mukana tulleet varanapit, joiden kiinnitys ei omin konstein onnistuisi kuitenkaan ja ovatpa alkuperäiset housutkin jo tainneet kulua loppuun.

Pussukan viedessään voi ostaa muutaman tilkun itselleenkin. Jos ne jää käyttämättä, eikun palautus samaan paikkaan vaan. Kierrätystä tämäkin, eikö?

Itselle ostettiin tummansinistä rullalankaa, jolla voidaan paikata seuraavat farkut. Mennessä jo mietittiin, että mitäs kangasta sitä tarvittaisiin. Sinivalkoinen kangas keväthuiviksi tuli mieleen ja sieltä löytyivät sopivat palat! Ihana lutrake.

WP_20160311_005

Pöytäliina napattiin, koska hinnaksi jäi 70 senttiä. Pieni pala flanellikangasta oli pakko ostaa, koska Ginger on tehnyt samasta kankaasta kouluaikoina yöpaidan. Vintage-pöydästä se löytyikin!

WP_20160311_012

Ja mitäkö tämä kaikki maksoi? Sattuihan olemaan kankaat puoleen hintaan -päivä.

  • Hyvän mielen
  • kolmen kangaspalasen
  • yhden rullalangan ja
  • yhden ilmaisen, joltakin keskeen jääneen nallekuosisen takin kankaat

sai mukaansa summalla 1,40 euroa.

Huikeaa.

Kategoria(t): Tuunailu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Tuunaaja tarvikeostoksilla

  1. Päivitysilmoitus: Kääntöpipo t-paidoista | Kotopuolessa

Kommentointi on suljettu.