Tyynyjätyynyjätyynyjä

20170108_105226Kotopuolen päivityksistä voisi päätellä, että täällä vaan vedetään lonkkaa. Arki kahdeksasta neljään, maanantaista torstaihin ja pitkät viikonloput sujuvat kyllä ihan kelpoisasti. Mutta kokkikokeiluja tai tuunauksia ei niihin mahdu. Ylijäänyt aika käytetään laiskotteluun, lepäämiseen, ulkoiluun ja lähimpien tapaamiseen.

Joulukin oli vain henkisesti pidempi viikonloppu. Välipäivät menivät pikkunenää niistäessä ja pikkulomasella Helsingissä. Loppiainen tarjosi kourallisen vapaapäiviä ja nyt huomaa akkujen lataantuneen. Pelkkä arkirytmin muutos tekee selvästi hyvää ja kaikenlainen puuhastelu kotinurkissa on tuntunut nostalgiselta.

Lumi tuo valoisuutta sisään ja kodin pienet yksityiskohdat alkavat näyttää kivemmalta, vaikka isossa kuvassa näkyykin roinaa ja ryönää.

20170108_105242

Nämä kesällä tehdyt tyynyn tuunaukset ovat oikeastaan aika kivat. Pienet pehmolelut ovat löytäneet niiden taskuista pesäkolot. Eivätpähän pakoile sängyn alla.

Muut virkkaustyöt ovatkin kesken eikä niistä ole esiteltäväksi. Mutta ompelukone kaivettiin esiin eilen.

Varavuodevaatteiden säilytys tyynyjen sisällä on etenkin pienissä neliöissä nerokasta. Autobaanan näköinen kangaspala ja toisaalta purettu vetoketju olivat mitoiltaan passelit, joten nopeastipa tämä valmistui.

20170108_105132

Se hotkaisi sisäänsä kaksi kesäpeittoa ja on nyt melkoinen pötkylä. Tulevat päivät näyttävät, tuleeko siitä tv:n katselunoja vai kuitenkin vaan painikaveri.

20170108_105105

Kategoria(t): Ompelu, Tuunailu, virkkaaminen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.