Kasvisruokailijan lettupäivä

WP_20151007_010Hämmästyttävän paljon vihreää sai kätkettyä näihin kasvislättyihin. Punajuuret maltettiin kerrankin kypsentää lisukkeeksi. Kasvisruokapäiväksi oiva idea.Kuutioidut punajuuret pääsivät paistinpannulle reiluksi tunniksi muhittelemaan. Silikonikannen alla ne eivät päässeet kuivumaan. Loraukset balsamicoa ja kevyt suolaus riittivät mausteeksi.

WP_20151007_002

 

Lättytaikinaan raastettiin pätkä isosta kesäkurpitsasta. Nahistuneet persiljat saksittiin pieneksi ja pakastimesta sulatettiin muutama nappi pinaattia.

Lätyn päälle lusikoitiin sitten punajuurikuutioita ja turkkilaisesta jogurtista, fetasta ja valkosipulin kynnestä sekoitettua kastiketta. Myös omenakuutiot olivat – hieman rosollimainen, mutta – kiva lisäys.

WP_20151007_010

Arkisten jauheliharuokien jälkeen tämä ruoka ilahdutti. Tästä kehittelet helposti oman tulkintasi, valitset vain kasvikset ja mausteet mieltymyksesi mukaan. Kasvisruokapäivä check.

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.