Vappukattaus

WP_20160429_004Kotopuolen vappu alkoi jo eilen, kun vappuvieraat saatiin munkki-sima -kuorman kanssa perille. Muitakin herkkuja kassista löytyi, joten viikonloppua on mukava jatkaa jääkaapin luona norkoillen.

Iltapalaksi perjantaipöytään katettiin hodareita, joissa nk. tuplanakitus eli minibratwurst ja kotoisampi aito nakki olivat hyvä yhdistelmä. Mausteeksi sai itse kukin valita Amerikan tai Turun sinappia, ”keppukkia”, paahdettua sipulia, hapankaalia, suolakurkkuviipaleita tai italiansalaattia. Vihreää salaattia fetalla höystettynä tykö ja jälkkäriksi munkit.

Huomenna skipataan piknikit ja juhlahumut ja kokkaillaan korkeintaan uuniperunoita katkaraputäytteellä. Ja jos vielä yhdet munkit.

Kuplivaa ja suolaisen makeaa vapun jatkoa kaikille!

WP_20160429_004

Kategoria(t): Herkkuhetket Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.