Kissakahvilassa kissoja katsomassa

WP_20151229_007Joulun välipäivinä piipahdettiin toistamiseen Tampereen kissakahvilassa. Purnauskiksen liikeidea on, että saat seurata kissojen elämää samalla, kun tilaat ja nautit kahvilan herkkuja.

Kissaihmisille paikka on antoisampi. Vakiasiakkaita kuulemma tullaan tervehtimään kissojenkin toimesta. Meille satunnaisille kissanrapsuttajille jää rooliksi seurailla kissojen päiväunta, kiipeilyä ja  ja suojella kakkupalaa. Muutaman kerran raaskii nukkuvaa kissaa käydä silittämässä. Onhan ne ihania.

WP_20151229_002

5 euron sisäänpääsymaksulla (per henkilö), lukitulla ulko-ovella ja käsienpesulla varmistetaan, ettei sisään rynnitä pahat mielessä vaan luonnollisestikin kissojen ehdoilla mennään. Ajanvarausta suositellaan, sillä etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina väkeä piisaa.

WP_20151229_004

Kahvileivät ovat makoisia. Täytetty croissantti ja kakkupalat ovat molemmilla käyntikerroilla olleet suussa sulavia. Santsikuppia tarjoillaan tavallisen kahvin juojille. Pikakahvin toivossa ei kannata ovea koputella, sillä annokset tehdään keittiössä kissavapaalla vyöhykkeellä ja aikaa koko kahvilakäyntiin menee helposti tunti. Kissakirjat ja muutama kissalelu sekä upeat kissa-aiheiset taideteokset pitävät asiakkaita tyytyväisenä, jos syliin ei uskaltaudukaan kukaan.

WP_20151229_008

WP_20151229_007

Tuliaisiakin kissakahvilasta saa. Jopa ihan oikean kissan, jos sellaiselle on omassa kodissa kaipuuta ja henkilökunnan (sekä kissan) kanssa pääsee yhteisymmärrykseen.

Kategoria(t): Kahvilat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.