Papu-feta -täytteinen munakasrulla

WP_20151104_002Munakasrulla kuuluu suotta unohdettujen kasariklassikoiden joukkoon. Nopea, edullinen ja näyttävä lounaspöydässäkin. Pohjan ohje lainattiin netistä tottamunasta-fi-sivulta :) ja täyte sovellettiin jostakin lehdestä napatun idean perusteella. Kaupan pakastealtaasta hoksattu papusekoituspussi sisältää kikherneitä, vihreitä herneitä ja useampaa lajia papua. Fetana käytettiin nyt Arlan valmiita kuutioita, joissa oli seassa öljyä ja aurinkokuivattua tomaattia. Papusekoitus, sipulikuutioita ja pieni määrä kesäkurpitsakuutioita paisteltiin pannulla fetapurkin öljyssä kymmenisen minuuttia. Seos maustettiin pippurilla, suolalla ja balsamicolla. Sekaan lisättiin feta aurinkokuivattuine tomaatteineen.

WP_20151104_003

Pohja valmistui sukkelasti ja ihan ilman jäähdyttelyäkin täyte voitiin kaapia pannulta päälle. Rullatessa pohja pysyi mukavasti ehjänä. Uunissa rulla pysyi vielä lämpimänä ja parmesaniraaste suli päälle.

WP_20151104_002

Vaikka arkipäivänä ruokailemassa olikin juhlavieras, mentiin tällä kertaa melko kevyellä kasvistäytteellä. Kahvin kanssa sentään vähän herkuteltiin. Hulppeammalla juuston määrällä ja vaikka sienillä tai broilersuikaleilla ruuasta tulee taas paljon ruokaisempi. Kannattaa kokeilla.

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.