Joulunodottajan vinkki jos toinenkin

WP_20151109_002Gingerin lapsuuteen kuuluivat Havin kynttilät ja niitä on pruukattu ostaa vielä nykyäänkin. Joulun alla niitä on kiva hakea ihan tehtaalta asti.

Jos olet kynttilöiden hamstraaja tai tarvitset kertakäyttöastioita ja servettejä minkä tahansa juhlan alla, poikkeapa sinäkin Havin tehtaanmyymälässä.

Vuodesta 1829 kynttilöitä valmistanut Havin tehdas avasi viime viikolla uudistuneen tehtaanmyymälän Riihimäen tehtaan entiseen ruokalaan. Marraskuisena maanantaina rakennuksen sisäänkäynti ei näyttänyt erityisen juhlavalta, mutta sisältä löytyi paljon kaunista ostoskoriin.

WP_20151109_002

Suomen Kerta valmistaa useammalle merkille kertakäyttötuotteita. Finlaysonin ja Marimekon kuosit olivat monipuolisesti esillä. Marimekon ja Finlaysonin kodin tekstiilituotteita on pienimuotoisesti myytävänä.

WP_20151109_004

Uudet Havi Design by Samuji -servetit olivat väreiltään hillittyjä. Tontunpunaistakin löytyi. Samoin Havin kynttilöitä pakkauksissa ja irtomyyntinä. Ammattilaiskeittiöiden ja kotikeittiöiden kertakäyttötuotteita on myynnissä. Tämäkin on hyvä tietää, jos on järjestämässä isompaa juhlaa tai täydentää kesämökin ”astiastoa”.

WP_20151109_003

Toinen vinkki jouluihmisille: Riihimäen rautatieaseman viereiseen Liikerata-kauppakeskukseen tulee joulun alla kuhinaa, kun Riihimäen Joulumaailma aukaisee ovensa 4.12. Myyjistä ja ohjelmasta löydät tietoa tapahtuman Facebook-sivuilta. Ginger aikoo käydä tsekkaamassa Made in Riihimäki -puodin tuotteita.

Kategoria(t): Aatostelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.