Jacky-makupalalla bistrossa

WP_20150624_007Taannoinen treffipaikka August von Trappe oli kiva nähdä jo yleissivistyksenkin vuoksi. Kosken rannalla sijaitseva tiilitalo on toiminut muun muassa Verkatehtaan konttorina, Tampereen kaupungin matkailutoimistona, nuorisokahvilana ja nyt parin miljoonan euron kauppasumman jälkeen Hansin luotsaamana ravintolana. Hyvä seura, komiasti sisustettu bistron puoli ja raikkaat juomat saivat jutun luistamaan useammaksikin tunniksi. Valokuvat jäivät liki ottamatta, mutta tosi hienoja sisustusherkkuja siellä tarjoiltiin. Jo sisäänkäynnistä astuessa neljän ruuhkasta kuhiseva kaupunki sulkeutui pois. Mukavaan nurkkaukseen voisi kadota yksin joku päivä vaikka lasilliselle ja ulkomaisia lehtiä selailemaan.

WP_20150624_001 - Versio 2Terassi on myös harvoja kaupungin keskustassa sijaitsevia tilavia, tyylikkäitä & potentiaalisessa auringonpaisteessa olevia terasseja.

Tarjoilija ihan oikeasti suositteli kullekin erilaisia juomia (pöytiin tarjoiluna luonnollisesti), joka tuntui asiakkaana varsin rentouttavalta.

Ruokalistalta napsittiin vain pienet jälkkärinäytteet juomien rinnalle. Hyvältä näytti muukin lista, maksumies kannattaisi kyllä ottaa mukaan ensi kerralla.

WP_20150624_005

Vieruskaverit lusikoivat raparperipiirakkansa mukisematta. Eivät tarjonneet maistiaisia, liekö ollut sitten niin hyvää etteivät raaskineet 😉

Ginger valitsi sangen humoristisesti kirjoitetulta listalta kuvaillun suklaisen vaihtoehdon:

Ginger voi kyllä selittää. Se maistui kylmältä Jacky-makupalalta. Kermavaahdolla. Oisitte vaan kysyneet. Plussat söpöstä kukkalautasesta.

WP_20150624_007

 

Kategoria(t): Ravintolat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.