Jauheliha-punajuuri -muffinit

Punajuuri-muffinit ja vihreä keittoKoska kakkumaakarit asustavat ihan toisaalla, ei Kotopuolessa ole eksytty Kinuskikissan sivuille. Hakusanat punajuuri ja jauheliha johdattivat kuitenkin tähän reseptiin.

Onko nimi muffinit vai muffinssit? Punajuuri-jauhelihakököt tai -jutskat voisi olla myös sopiva nimi.Resepti toimi. Auramurut ja timjamit skipattiin koska niitä ei ollut. Yrtiksi sulateltiin pakastimesta ilmeisesti basilika-pestokuutioita.

Jauhot ja mustapippuri

Nesteet

Punajuuret ja jauhelihaTaikina pellillä

 

 

Ihanaa oli, etteivät muffinssit tarttuneet margariinilla sipaistuihin paperivuokiin eikä muffinssivuokaan. Eräs punajuuripatonkiohje kuljeksii reseptilaatikossa maininnalla”taikina tarttuu joka paikkaan!!

Valmiit muffinit

Uusi vihreä verho keittiön puhtaassa ikkunassa innoitti vihreään keittoonkin, johon muistikuvien mukaan tuli ihan vaan peruna- ja lanttukuutioita ja varsiselleriä pakasteesta. Soseeksi sur-rur ja kermaa sekaan, kera suolan ja pippurin.

Vihreä sosekeitto

Punajuuri-muffinit ja vihreä keitto

Kategoria(t): Arkiruuat, Leivonta Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.