Waldorfin raaste

Waldorfin raasteJoulun uusimpia perinteitä Kotopuolessa on Waldorfin salaatti. Joulupöytään kun kaipaa rapeaa rousketta sitten kolmantena päivänä, kun on ensin syöty oikeat jouluateriat oikeine tykötarpeineen.

Tänä vuonna pitkät pyhät saivat laiskottelemaan kokkailusta extrasti. Tai oikeastaan vain toteutettiin Alen toive joulun ruokalistasta juhla-aterioiden välissä: kinkkua ja pizzaa. Sillä mentiin. Pizzasta enempi huomenna. Rapeaksi kaveriksi kinkkutähde-pizzalle koottiin jääkaapin hevi-osastolta raastesalaatti Waldorfin henkeen. 

Karkeaa raastetta

Keltaiset omenat (2 kpl), neljännes juriselleriä, muutama naposteluporkkana ja pätkä kurkkua surautetiin monitoimikoneella karkeaksi raasteeksi. Limemehua tilkka mukaan ja kourallinen saksanpähkinöitä pienittynä sekaan. Majoneesi-kermaviilin korvasi turkkilainen jogurtti (250 g). Pari teelusikallista sokeria ja salaatin sekoitus.

Arkinen raaste aseteltiin kauniille vadille ja koristeltiin viinirypäleillä, saksanpähkinöillä ja limelohkoilla.

Waldorfin raaste

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Waldorfin raaste

  1. Päivitysilmoitus: BBQ-pizza joulukinkusta | Kotopuolessa

Kommentointi on suljettu.