Töiden jälkeen Puebloon

Satunnaisesti työreissulla kohteeksi valittu Eerikinkadun Pueblo oli ihan ookoo kokemus. Eat.fi:n kommentoijissa tuntuu paikka herättäneen ristiriitaisiakin tunteita. Ja korianteriin tuli tutustuttua lisää, juu.

Ehkä eniten hämmennystä herätti ruokien tilaaminen tiskiltä liki tyhjässä ravintolassa. Etenkin kun ruokalista oli sekamelska englantia ja espanjaa, joten sitä piti ensin tulkita pöydässä ja vielä varmistaa tarjoilijalta pari seikkaa.

Sen jälkeen palvelu toimikin jo ystävällisesti sikäli, että ruoka toimitettiin pöytään, samalla kertoen mitä kastikkeet olivat ja miten niitä tulisi käyttää. Ihan hyvä, sillä mitään perus-Santa Maria -tacoja nämä eivät olleetkaan. Ensimmäinen hämmennys oli koko. Kahdesta pikkulätystä oli lähinnä maisteltavaksi. Toki annokseen olisi voinut tilata useamman lätyn ja papuja sekä riisiä. Mutta kun oli tilattu ”melko kookas annos nachoja” ja oikeaa guacamolea, saatiin vatsat sopivasti täyteen – jälkkäriä Fazerin kahvilassa odottamaan.

Kana ja possu maistuivat molemmat samalta, liha oli kypsää ja ”revittyä”. Päällä simppelistä sipulia ja korianteria. Lihalle lusikoitiin varovasti vaihtelevan tulista salsa verdeä tai salsa rojoa – vihreää tai punaista kastiketta. Kastikkeiden ainesosat eivät jääneet mieleen, mutta ainakin tomaattia, sipulia, chiliä ja korianteria niissä oli. Lätty rullalle ja ääntä kohti. Ihan hauskaa puuhastelua töiden jälkeen, juhlavampi illallinen kannattaa syödä jossakin muualla.

Kategoria(t): Ravintolat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.