Peruna-palsternakka-savuliha -kiusaus

Rehdin ruuan viikot jatkuvat. Helposti lämmitettävää lounasruokaa ovat erilaiset kiusaukset. Etikkapunajuuria tai tuoretta raastesalaattia lisukkeeksi ja taas jaksaa puskea arkea. Kiusaukseen voi upottaa juureksiakin mielensä mukaan.

Pasternakka sopi perunan rinnalle oivallisesti. Molempia kuorittiin ja kuutioitiin iso vuoallinen. Hienonnettua sipulia ja savuliharouhetta sekoitettiin juureskuutioihin. Koskenlaskija-juustoa sulatettiin puoli pakettia kiehuvaan veteen (2 dl). Juusto yhdistettiin kasvirasvakerman (2 dl) kanssa. Suolaa maltilla (koska liha oli runsassuolaista), pippurisekoitusta ja kuivattua chiliä myllystä. Nesteseos kaadettiin kiusauksen päälle. Kiusausta kypsennettiin 200 asteessa noin 45 minuuttia.

 

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.