Heijastimet heilumaan

Muistan erään mieshenkilön kerran tokaisseen, että näin syksyllä illat ovat pimeitä, mutta hänpä tietää mistä saa ilmaisia heijastimia. Niitä saa eteisen pöytälaatikosta!

Nykyään kaupoista löytyy kivan näköisiä heijastimia moneen makuun. Mainosheijastimet voi tuunailla käytännöllisiksi, kun korvaa pinttyneen puuvillanarun ja hakaneulan kiinnitysmekanismina.

Berliinista jalankulkijavaloista muistoksi ostettu ukko on kiinnitetty siimaan. Siimaan on pujoteltu helmiä ja helminauha on sitten solmittu monella solmulla kiinnityssolkeen. Näitä kiinnistyssolkia voi napsaista talteen mm. messuilla ja koulutustilaisuuksissa käytettävistä nimilapuista.

Toinen vihreä ukko löytyi Akateemisen kirjakaupan Berliini-viikoilta. Se kiinnitettiin avaimenperän renkaaseen ja rengas vuorostaan nipsukkaan. Nipsukalla heijastimen saa siirrettyä taskuun, kun siirrytään sisätiloihin tai aurinko paistaa. Tarpeen tullen kaivetaan heijastin taskusta ja kiinnitetään takin helmaan heilumaan. Ei tule hakaneulan reikiä bleiseriin.

Puisista helmistä pujoteltu kiinnityssiima on kiinnitetty renkaalla käsilaukun sisäpuolella olevaan, ilmeisesti avaimille tarkoitettuun lenkkiin. Sisätiloihin siirtyessä heijastin sujautetaan käsilaukkuun. Näin heijastin on aina mukana, kun laukkukin.

 

Firmojen avain-/kulkukortti-kaulanauhaan kiinnitetty heijastin on sporttinen ja kestävä.

 

Turvallista marraskuuta Kotopuolen lukijoille!

 

Kategoria(t): Tuunailu Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.