Kalpeita kalaruokia

Taannoinen kalaruokahaaste on jäänyt täällä vähälle huomiolle. Työpaikkaruokailu pitää onneksi huolen, että kalaa tulee syötyä viikon varrella.

Kotopuolen kalakokkailut ovat olleet lähinnä lohikeittoa, mutta valmistettiinpa eräänä päivänä silakkafileitä smetana-turkkilainen jogurtti-tilli -kastikkeella kuorrutettuna, fenkoli-omena-sipuli -pedillä. Pakastealtaasta pyydystetyt silakkafileet ovat helposti käyttövalmiita ja tuoreita.

 

 

Jumppaillan kalaeines, lohimurekepihvi, sai makua maustamattomasta jogurtista ja sinappikurkkusalaatista sekoitetusta, todella nopeasta kastikkeeesta. Jogurtin voi korvata kermaviilillä. Vihreyttä lautaselle toi ihan ensimmäistä kertaa omalla ikkunalaudalla kasvatettu vihanneskrassi.

 

Kategoria(t): Arkiruuat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.