Voileipää

Arkikin voi olla yhtä juhlaa, jos sattuu maukkaita makuja ja hyvää seuraa samaan pöytään.

Ensin valmistettiin avokadotahna. Haarukalla muussattu seos maustettiin suolalla&pipppurilla ja tummumisen estämiseksi valkoisella balsamicolla. Happaman maun tuominen omaan kokkailuuni on vasta opettelun alla. Tässä onnistuin. Balsamico piristi avokadon tunkkaisena pitämääni makua.

Kotileipomo Laineen oikeaa ruisleipää paahdettiin pannulla, Neito-sitruunarypsiöljyssä. Leivälle levitettiin avokadotahnaa ja päälle ladottiin kylmäsavulohisiivuja, rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä. Kierros pippurimyllystä ja pirskaus sitruunaöljyä.

 

Lisäys evn:

Tarjoiluehdotukseni tanskalaista olutta.

Varmaan arvasikin että muu juttu on Gingerin aatostelua.

Kategoria(t): Arkiruuat, Herkkuhetket Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Voileipää

  1. Säihky sanoo:

    Nam, onpa ihanannäköistä! :)

Kommentointi on suljettu.